Известие

Collapse
No announcement yet.

Неизяснен шум от двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Mury бате по-добре си запази стария ако е читав или си купи от друго място! Ако искаш мога да ти дам един читав дето си купих преди това но не влезна в упротреба защото после се наложи комплект да зимам! Може да го бартеросаме ти да ми дадеш това(бушон ли, датчик ли беше) за степените на перката!
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
      Mury бате по-добре си запази стария ако е читав или си купи от друго място! Ако искаш мога да ти дам един читав дето си купих преди това но не влезна в упротреба защото после се наложи комплект да зимам! Може да го бартеросаме ти да ми дадеш това(бушон ли, датчик ли беше) за степените на перката!
      А къ е тоя "читавия" дет го имаш ?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Mury, то и като го смениш пак ще си ти отделя високо. Съединителя мисля, че няма начин да се регулира да отделя по-ниско. Или се лъжа? Ако има начин казвайте да си го регулирам моя....Едно време на москвичите можеше да се рагулира като помпата се навиваше на една шпилка, ама на алфата мисля, че не е така.
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Да бе брато ама моя отделя на челото ми
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми моя си го купих не от Т&Н а от Александър Ауто! Мисля че е по читав!

Comment

Моя май също е купуван от Александър ауто, но не съм сигурен. Просто майстора ми обясняваше преди това къде им се намира магазина, но аз му казах той да го купи, та предполагам, че и той е отиштъл до тях, ама знам ли?!
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Евтиния вариянт от Александър ауто е много по зле от този на ТиН
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колеги явно проблема не е във съединителя аз днес сложих такъв от ТиН КОМЕ и колата върви перфектно,отделя долу,не трака на празен ход-всичко е наред.А и като казах за проблема на брат ми и той каза че е в кутията а не в лагера

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еми тогава защо се появи след като смених съединителя!?

Comment

alfa

Здравейте,при мен този странен шум сьщо се поиави.Преди да сменя сьединителя го нямаше,сьс смяната на лагера и феродовия диск,се полу4и този шум.Смених маслото на скоростната кутия 75w90 което е по тьнко но не из4езна шумьт.Има ли вероятност да е от претискателен диск или нешто от скоростната кутия е?
                      145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

Аксиален лагер

@bobo,

Акс. лагер не се ли "центрира" със специален интрумент?
                        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Re: Аксиален лагер

Първоначално публикувано от Hrabri
                          @bobo,

Акс. лагер не се ли "центрира" със специален интрумент?
                          Лагера не се центрова Центрова се феродовия диск зада може да влезе опашката на скоростите докато се качва кутията
                          sigpic

Comment

Явно няма еднозначен отговор на въпроса от какво идва шума.. Ще караме така пък, ако на някой се прецака нещо по някое време и това е било причината да сподели...
                            Lexus IS200

Comment

Шума идва от лагера на първичния вал на скоростите 100%/стар проблем на боксеровите кутий/и шума се появи и при мен но много тихо и един познат майстор ми каза че мога да карам и 100 000 .Просто караме така и тва е.А иначе защо се появява проблема след смяна на съединител и аз немога да си го обесня

Comment

Мисля, че молибденова добавка към ск. кутия на Лики Моли може и да позабави за известно време ремонта....
                                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                                X